Πολιτική Απορρήτου

1. Ποιοι Είμαστε

Η ιστοσελίδα https://megalorema.gr αποτελεί μέρος της διαδικτυακής παρουσίας της Κίνησης για την Προστασία & Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας (ΚΠΑΜΡΡ).

2. Προσωπικές Πληροφορίες που διατηρούμε

Η φόρμα επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στη σελίδα, δε αποθηκεύει κανένα προσωπικό στοιχείο σε αυτή. Όλα τα δεδομένα φεύγουν με email προς το email επικοινωνίας της ΚΠΑΜΡΡ και επεξεργάζονται από τα μέλη της. Τα στοιχεία σε κάθε φόρμα επικοινωνίας είναι τα ελάχιστα που χρειαζόμαστε σε κάθε περίπτωση για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στην επικοινωνία μαζί σας.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή όλων των δεδομένων που διατηρούμε, με επικοινωνία μαζί μας.

3. Με ποιον μοιραζόμαστε τα δεδομένα αυτά;

Τα προσωπικά δεδομένα δεν μοιράζονται με κανέναν άλλο πέρα από τα μέλη της ΚΠΑΜΡΡ.

4. Πως προστατεύουμε τα δεδομένα σας

Σχετικά με τη προστασία των προσωπικών δεδομένων έχουμε λάβει κάποια μέτρα. Αυτά περιλαμβάνουν καθημερινά backup των αρχείων και διάφορες πρακτικές προστασίας από κακόβουλους και malware. Περισσότερα σχετικά μπορείτε να διαβάσετε στη πολιτική για τη προστασία των δεδομένων από το πάροχο. Επίσης χρησιμοποιούμε αποκλειστικά κρυπτογραφημένες συνδέσεις (https) σε ολόκληρη την ιστοσελίδα megalorema.gr.

5. Δικαιώματα πάνω στα δεδομένα

Αποστολή Προσωπικών Δεδομένων
Με επικοινωνία μαζί μας με e-mail στο info@megalorema.gr, μπορείτε να ζητήσετε αποστολή των όποιων προσωπικών στοιχείων μπορεί να διατηρούμε για σας.

Διαγραφή Προσωπικών Δεδομένων
Με επικοινωνία μαζί μας  με e-mail στο info@megalorema.gr, μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή όλων των προσωπικών στοιχείων που μπορεί να διατηρούμε για σας. Σε περίπτωση αιτήματος διαγραφής, θα χρειαστούμε κάποιες μέρες για να ελέγξουμε και να διαγράψουμε οτιδήποτε σχετικό. Ανάκτηση των δεδομένων αυτών δε θα είναι δυνατή μετά τη διαγραφή τους.